(+32)3/238.47.16Panier
0item(s)

Votre panier est vide.

Pharmaton is een product van Boehringer Ingelheim. Deze producten staan in voor een verhoging van de levenskwaliteit van het hele gezin, wat de fabrikant ertoe aanzette voor iedere leeftijdscategorie een specifieke formule te ontwerpen: 

- Pharmaton Kiddi kauwtabletten is ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar. Het stimuleert de groei en ondersteunt het fysiek en mentaal welzijn van uw kind. Het bevat essentiële mineralen en vitamines die opgroeiende kinderen nodig hebben. Het zijn kauwtabletten in een handig meeneemformaat, ideaal dus om mee te nemen naar school. Verder bestaat er ook een Pharmaton Kiddi siroop, deze is zelfs al geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. 

- De Pharmaton Vitality Capsules zijn capsules voor volwassenen. Deze capsules zijn ideaal indien men kampt met klachten over vermoeidheid, uitputting, veroudering, ... . Het ondersteunt het mentaal en fysiek welzijn en leert het lichaam omgaan met stress, dit door het beïnvloeden van het energieverbruik van het lichaam door middel van een verhoogde zuurstofcapaciteit. Verder is er de Pharmaton Vitality Caplets, een mooi alternatief voor wie moeite heeft met het innemen van relatief grote capsules en Pharmaton Vitality 50+, een specifieke formule voor 50-plussers. 

- De Pharmaton Matruelle Capsules is een specifiek recept voor moeder & baby voor, tijdens en na de zwangerschap. Door de inname van deze capsules is de baby verzekert van de essentiële toevoer van mineralen, vitamines en spoorelementen. 
 

Product was successfully added to your shopping cart.

Pharmaton

Aucun produit ne correspond à la sélection